top of page

At være negleteknikker

Opdateret: 1. jul. 2023

At være negleteknikker er fantastisk! Jeg får lov til at være kreativ hver eneste dag- flere gange om dagen, og jeg møder i min hverdag en helt masse skønne mennesker.


Kunderne

Sidstnævnte priser jeg mig dagligt lykkelig for! Kunderne og de mennesker jeg møder gennem mit arbejde er hvad der gør mit arbejde til verdens bedste. Jeg har de skønneste kunder, og jeg har kunder i alle aldre- jeg har unge konfirmander, der med stjerner i øjnene og stor forventningsglæde får lavet negle for første gang, jeg har de sejeste business kvinder, der kommer mellem deres møder, jeg har mormødre og alle dem midt i mellem.

Jeg er af natur meget nysgerrig, og får nemt en behandling til at gå med at lytte til det der bliver delt ud fra minde kunders liv og hverdag.

Jeg oplever at kunderne lukker mig ind i deres hjerter- og jeg får lov at høre om deres største opture i livet, men jeg bliver også lukket ind, når livet er sværest. Det er enormt rørende, meget smukt og aldrig noget jeg havde forestillet mig før jeg startede, ville være en del af at være negleteknikker.


Ofte møder jeg også taknemmelighed fra kunderne af, når de kommer til behandling. Flere gange om ugen, og nogle gange flere gange om dagen får jeg gaver i form af blomster, chokolade, energidrik og/eller sodavand. Jeg har sågar modtaget lækre cremer, snacks og legetøj til min hund mm. Måske en lille ting for dem at gøre, men en kæmpe ting for mig- at følge sig så værdsat.

Mine kunder holder mig kørerende og inspirer mig dagligt.


En hverdag som selvstændig

Med at være negleteknikker fulgte det også med at være selvstændig. Så det blev jeg. At være selvstændig i så ung en alder kan til tider være rigtig hårdt, når man knap nok har lært at begå sig på arbejdsmarkedet endnu, og nu skal finde og lave sine egne arbejdsrutiner, sætte sig ind i moms og skat og meget mere til. Det sværeste for mig er helt klart at administrere mine arbejdstider, så jeg hverken arbejder for lidt eller for meget. Alt det arbejde jeg laver når jeg ikke har kunder er også arbejde, og det har jeg det til tider med at glemme. Når jeg redigerer hjemmesiden, så arbejder jeg, når jeg filmer TikTok videoer, så arbejder jeg. Det samme når jeg svarer på beskeder, mails og lægger op på min instagram. Derfor har jeg skulle administrere mine arbejdstimer, så jeg ikke konstant er på, selvom jeg har lyst til at være online hele tiden, så er det ikke holdbart i længden. Det er en balance, og den balance arbejder jeg stadig på.


Tak fordi du læste med i dette blogindlæg! Hvis du har nogle spørgsmål eller idéer til nye blogindlæg, så send dem meget gerne min vej- enten via Instagram: @Elisabethnails eller via mail på Info@elisabethnails.dk





62 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page